despre mine

Despre mine: născut (cu greu – părerea mea), într-o noapte (zic cunoscătorii), în Baia Mare, oraș pe care l-am mai vizitat cândva în mare grabă. Era prin 1972, octombrie, nemții plecaseră demult, au rămas rușii cu talpa lor nenorocită, roșie și comunistă (i-am iertat datorită numelui soției mele). Am crescut repede, așa cum era de așteptat am fost dus cu forța la școală, acolo am învățat pe de rost faptul că școala nu știe multe despre viață. Liceean… În fine, am sărit artistic peste armată, și iată-mă căsătorit cu cel mai frumos suflet de pe planetă, fata cu nume de real amestecat cu fantasticul: Oxana! Facultatea vorbea ceva de sociologie și asistență socială, masterul încă vorbește, dar va tăcea și el în curând. Scrisul e mai mult decât o pasiune. De fapt, pe toate celelalte le-am făcut în timp ce scriam. Și asta nu ar fi însemnat nimic dacă deasupra tuturor celor ce au fost nu ar fi vegheat cu mare grijă Dumnezeu. Da, mă vreau creștin, mă vreau asemenea Lui, încerc să cred că se mai poate crede, indiferent de cele care sunt în schimbare.  Știu, locuiesc în Alba Iulia. Frumos sătuc…  Și mă opresc aici, mulțumindu-ți pentru răbdare.

sunt de gasit: oxana.silviu@gmail.com

Advertisements

7 Responses

 1. frumos!

  • urma scapă turma! nu credeam că jocul copilăriei să aibă atâtea aspecte practice…:)

 2. aha, bineinteles ca nu am raspuns la pagina la care trebuia… Altfel spus, corijent la wordpress! asta era un reply la finalul de exceptie despre care vorbeai la una din poezii:) Cat despre frumos… frumos e Dumnezeu cand apucă să ne trăiască pe noi. Mă bucură prezența ta! cele veșnic bune!

 3. imi plac forate mult cuvintele pe care le asezi..

  • multam, Epyq! bine ai trecut si ramas pe aici prin cuvintele tale! cele bune si senine!

 4. mi-e dor să stăm de vorbă
  ai putea intra pe http://www.cenaclulfractali.ning.com
  ion

  • ăi, și când s-or aduna la un loc dorurile toate s-a face Marele Cer!:) mulțam de vizită, am încercat pe blogul lui Ion Buciuman, da’ îmi cerea o parolă și cum nu m-am priceput, iacă am rămas aici așteptând. acu mă înființez pe cenaclul cu pricina! mare mulțam!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: